Hírek

Waldorf Szülők Találkozója

Kedves Érdeklődők!

Emlékeztetni szeretnénk Benneteket, hogy március 2-3-án tartjuk Nemesvámoson a Waldorf Szülők Szövetségének konferenciáját: Hová vezet a Waldorf út? - Avagy mit jelent Waldorf szülőnek lenni egy változó világban.

Itt az ideje, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, hogy tanuljunk egymástól, inspiráljuk egymást, együtt keressünk válaszokat a kérdéseinkre. A programot úgy állítottuk össze, hogy a második nap az elsőre épül.

Magonc Tábor 2018

 

Bodorka Tábor

A Magonc Alapítvány 2018-as nomád tábora

2018. július 1-8. Zalkod, Bodrogzug

 

2018-ban nyolc napos, sátras gyermektáborba várnak a Magonc Alapítvány önkéntesei, a Dió-ér zöld partján lévő táborhelyre, Zalkod határába, a Bodrogzug szívébe. Fergeteges társaság, remek programok és játékok a Bodorka Táborban!

Felvételi tájékoztató programsorozatok a Waldorf-iskolákban 2018

Kedves Szülők, Érdeklődők!

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is összegyűjtöttük a Waldorf-iskolákban tartandó bemutatkozó előadások, nyílt napok dátumait, plakátjait. Hogy minden kérdésük válaszra találjon, az alábbi iskolák alkalmai közül választhatnak.

A lista folyamatosan bővül.

Budapest II. ker - Közép-budai Waldorf Általános Iskola és AMI

Hová vezet a Waldorf út?

 

Hová vezet a Waldorf út?

Avagy mit jelent Waldorf szülőnek lenni egy változó világban

MWOPE képzés

A Magyar Waldorf - óvodapedagógiai Egyesület (MWOPE) mint a Waldorf-óvópedagógus képzés fenntartója, Waldorf óvodapedagógusokat képző, három éves, havi egy hétvégés, 900 órás továbbképző kurzust hirdet 2018. áprilisi kezdéssel.

A továbbképzés bevezet a Waldorf-óvodapedagógia alapismereteibe, és filozófiai hátterébe. A képzés célja a Waldorf Óvodapedagógiai Program (WOP) alkalmazásának elsajátítása, óvodai csoport vezetéséhez szükséges ismeretek, készségek és képességek gyakorlása.

Meghívó- Szabad Gondolatok Háza

 

Kedves Kollégánk! Kedves Barátunk!

Szeretettel hívunk a szemináriumunkra!

 

Üdvözlettel:

      A Szabad Gondolatok Háza munkatársai

 

A meghívó eredeti méretben ITT olvasható.

Charles Kovács: Mitológia és történelem Olvasókönyv ötödik osztályosoknak

Örömmel adunk hírt arról, hogy újra rendelhető a Miskolci Waldorf Pedagógiai Alapítványtól a Charles Kovacs: Mitológia és történelem Olvasókönyv ötödik osztályosoknak. A könyv ára 3.600 Ft/db. A rendeléseket Szánóczki Zsuzsának tudjátok elküldeni a zsuzsanna.szanoczki@gmail.com e-mail címen.
 

Oldalak