Hírek

Felvételi nap az Euritmia képzésen

A Magyar Euritmia-Mozgásművészeti Társaság szervezésében 2017 őszétől új képzési csoport kezdi meg tanulmányait, amelyhez még lehet csatlakozni az intenzív felvételi napon.
Ez a nap egy intenzív euritmia kurzust jelent, amelyre várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnék elsajátítani az euritmia művészetét, kellő adottságokkal rendelkeznek egy művészi mozgásforma megtanulására, szívesen foglalkoznak költészettel és a zenével.

Waldorf Ház továbbképzések 2017/2018

 

A 2017/2018-as tanévben induló képzések a Waldorf Ház szervezésében: 

Waldorf-intézményvezető képzés

 

Hármas tagozódás konferencia

Kedves Szülők, tanárok, tanítók, Waldorf-iskolások vagy volt iskolások!

Találkozás a hanggal

Szeminárium az éneklés szellemtudományos

megközelítéséről

a Werbeck-metódus alapján

 

Munkatársat keresünk!

2017. szeptember 9-10-én nemzetközi konferenciát szervezünk 1917-2017 - a Hármas Tagozódás 100 éve címmel. A konferencia szervezéséhez keresünk munkatársat, az elkövetkezendő 3 hónapban napi rendszerességű, kötetlen munkaidős munkára, távmunkában is lehetséges. Javadalmazás megállapodás szerint. Szervezési tapasztalat előny.
Jelentkezni lehet a 30/555 1284 telefonon.
Üdvözlettel
Ertsey Attila

Alkotó életre nevelés

Kedves Barátaink!

A Magyar Waldorf Szövetség kiadásában megjelent Alkotó életre nevelés című könyv egész évben átvehető és megvásárolható az Asbóth utcai irodában. 

Kapcsolat: 

Magyar Waldorf Szövetség

Waldorf-intézményvezető képzés indul

Kedves Kollégák!

Első ízben kerül elindításra a “Waldorf-intézményvezető képzés” elnevezésű program akkreditált pedagógus-továbbképzésként a 2014/2015-ös tanévben.

Oldalak